Michel Gerritsen Loopbaanadvies

Ontwikkeladvies

Vraagt u zich wel eens af hoe uw huidige werk er over tien jaar uit zal zien? Kunt u uw huidige werk tot de nieuwe AOW-leeftijd volhouden? Bestaat het werk dan nog wel?
Hoe kunt u werken leuk houden? Zou u misschien niet iets heel anders willen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen moet u dan nemen?

Het Ontwikkeladvies voor vijfenveertigplussers biedt de mogelijkheid om, in een veilige omgeving en zonder verplichtingen over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken.

Bent u vijfenveertig jaar of ouder? Dan kunt u gebruik maken van het Ontwikkeladvies van Michel Gerritsen Loopbaanadvies. U krijgt dan kosteloos persoonlijk en op maat gemaakt advies. Tijdens persoonlijke begeleiding van in totaal minimaal vier uur, zullen uw persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan. Na het volgen van het Ontwikkeltraject zult u meer zicht hebben op wat de toekomst voor u brengt en hoe u hier zelf invloed op kan hebben. U zult een beter beeld hebben van wat u wilt, kunt en wat de mogelijkheden zijn om te zorgen dat u werkend uw AOW-leeftijd kan bereiken.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend oriënterend gesprek voeren, neem dan contact op met mij op 06-40361271.