- Michel Gerritsen -
Maakt werk van uw loopbaan

Over mij

Over mij

Ik ben Michel Gerritsen (1965). Ik ben getrouwd en heb 2 studerende kinderen. In het weekend mountainbike of racefiets* ik regelmatig (bij voorkeur naar zee). Daarnaast ben ik sinds kort actief aan het golfen.

Ik ben een ervaren, enthousiaste loopbaanadviseur met kennis van de arbeidsmarkt en de benadering hiervan. Ik werk met vele bedrijven samen in de omgeving van Rotterdam en Utrecht. Als loopbaanadviseur vind ik het belangrijk om open, transparant en mensgericht te zijn.

Door het stellen van kritische vragen, doorvragen en reflecteren ben ik goed in staat om mensen te begeleiden en te helpen in hun zoektocht naar een andere baan. Ik heb een ruime ervaring in werving en selectie, loopbaanadvisering, mobiliteit en outplacement.

Ik ben ervaren in het geven van workshops en trainingen op het gebied van arbeidsmobiliteit. Sollicitatietrainingen, CV update, Arbeidsmarktanalyse en Arbeidsmarktbenadering zijn mijn specialiteiten.

Ik ben gecertificeerd Noloc Loopbaanprofessional met een ruime ervaring in het HR vak als Recruiter en Loopbaanadviseur. (kijk hier voor een aantal LinkedIn aanbevelingen)

Voordat ik in het HR gebied werkzaam was heb ik ervaring opgedaan als leidinggevende in diverse functies. Eerst als teamleider, daarna als projectmanager en later als manager van een stafafdeling. Deze ervaring als leidinggevende neem ik mee in mijn werk als loopbaanadviseur.

Ook mijn jarenlange ervaring als Recruiter is van toegevoegde waarde voor het vak van loopbaanadviseur. Dit inzicht in de arbeidsmarkt en kennis van vacature- en sollicitatieprocessen helpt om goed te kunnen begeleiden bij het invullen van uw loopbaanvraag.

*Coaching tijdens een fietstocht is ook mogelijk!

Dank dat je de moeite hebt genomen om dit evaluatieformulier in te vullen! De gegevens worden behandeld volgens de privacywetgeving AVG.

Heb je nog aanvullende vragen of opmerkingen neem contact met mij op 06-40361271, of stuur een mail naar michel@gerritsenloopbaanadvies.nl

Michel Gerritsen
Loopbaanadviseur
06-40361271